Op een mooie pinksterdag naar Batavia Stad

Het is een prachtige pinksterdag. Toen we vanochtend opstonden, zagen we de zon boven een blauwe lucht staan. Je zou een kanotocht kunnen maken, de fiets kunnen pakken, met de pont naar de Veluwe of je zou op andere wijze kunnen genieten van de natuur. Maar helaas ging die vlieger niet op. De schoenen van oudste J. zagen er vreselijk uit, ze leken wel het schoeisel van een zwerver.

We gingen op zoek naar een winkel die open is met Pinksteren. De winkels van Batavia Stad zijn bijna altijd open, dus we zagen het landschap vanuit de Twingo met airco aan ons voorbij trekken. Echtgenoot ging niet mee, hij bleef liever in de tuin met een temperatuur van 27 graden.
Gelukkig zijn we geslaagd in Batavia Stad. Merkartikelen worden daar standaard met korting verkocht. Jongste J. had een zwembroek nodig, nu heeft hij een Adidas-zwembroek voor €14,-. Oudste J. is dolgelukkig met vrolijke gekleurde Nikes, voor het zachte prijsje van €35,-. Ik vond dat ik een kopje koffie had verdiend bij La Place, de jongens wilden natuurlijk een flesje cola. We zaten er heerlijk, met uitzicht over het IJsselmeer. De drankjes kostten €7,50, dat dan weer wel.


Foto: schoeisel van een sportief kind
's Middags heb ik nog genoten van de natuur vanuit het ligbed in de tuin. Gelukkig kan mijn zoon morgen op fatsoenlijke wijze weer naar school.

Reacties

Populaire posts van deze blog

In een juichpak kijken naar voetbal van Oranje

Wie heeft de pet van tante Jet?

Rain, nice! Regenwater op Saba wordt goed gebruikt.