Geslaagd!

Het is al tamelijk laat, maar ik schrijf toch nog even een bericht voor de trouwe lezers van het blog. Via Twitter vragen bekenden of zoon J. geslaagd is voor het verkeersexamen. Het duurde even voor de uitslag bekend werd, Veilig Verkeer Nederland neemt het examen uitermate serieus. Moeders hebben op stoeltjes langs de route gezeten en ze hebben lijsten ingevuld. Mijn zoon heeft altijd keurig zijn hand uitgestoken wanneer dat moest, waarschijnlijk heeft hij dit keer geen malle fratsen uitgehaald op de fiets, hij is geslaagd zonder fouten! We vernamen de uitslag pas vandaag, vol spanning wachtten we enkele dagen op het bericht.

Vandaag was het overigens een bijzondere dag voor de jongens. De jongste zoon trad op, groep vier gaf een voorstelling over schoenen. Het geheel was enorm schattig, de juf speelde op de piano, de kinderen zongen liedjes. Helaas kon ik het voorgedragen verhaal van mijn kind eigenlijk helemaal niet verstaan. Het geluid van de microfoon was niet goed afgesteld, het zaaltje zat bovendien vol met moeders, oma's, enkele vaders, kraaiende baby's en brabbelende peuters. Op het plein vermaakten kleuterklassen zich bovendien met piepende fietsjes.
Vlak daarvoor had onze oudste zoon zijn klas opgevrolijkt met gitaarspel. Hij hield namelijk een spreekbeurt over de gitaar, ik had hem een klein beetje geholpen met de tekst. J. heeft drie liedjes voorgespeeld voor de klas, het ging goed! Vanochtend waren de jongens natuurlijk wat zenuwachtig voor de spannende dag die komen zou. Alles is goed verlopen, nu liggen de prinsjes heerlijk te slapen. Morgen is het fijn weekend!

Reacties

Populaire posts van deze blog

In een juichpak kijken naar voetbal van Oranje

Wie heeft de pet van tante Jet?

Rain, nice! Regenwater op Saba wordt goed gebruikt.